Craft gin sa šljokicama kojeg ćete obožavati

Limitirana svjetlucava edicija, različiti okusi i boje, originalna etiketa s gratis ulaznicom u Park šumu Jankovac – predstavljamo Mountain Creek, ginove iz Slavonije i Podravine

Ništa tako dobro ne paše u vrućim ljetnim noćima kao gutljaj osvježavajućeg gin tonica. Koji gin odabrati i što je trenutno in? Dileme više nema. Gin Mountain Creek sa šljokicama iz Podravine i Slavonije zavest će vas okusom i izgledom. Ova ograničena serija pod nazivom Shimmer edition dolazi iz orahovačke destilerije Kostelac.

„Šljokice nastaju mljevenjem prirodnih minerala na nano čestice koje svjetlucaju u boci i čaši. Efekt je originalan, reakcije su fantastične“, kaže Krešimir Kostelac, vlasnik ove manufakture rakija i likera.

Najprije su nastale četiri premium varijante gina – klasični London Dry, ružičasti Lady’s Choice s bobičastim voćem, narančasti Grapefruit&Tangerine i žuti pikantan Ginger&Lemon. Osnova im je pšenični destilat destiliran kroz sedam kolona, a pun i zaokružen okus daje im 29 vrsta ljekovitog i začinskog bilja, naravno, u različitim omjerima. Dodavanjem šljokica u osnovnu liniju nastala je nova edicija, apsolutni hit ovoga ljeta.

Inspirirani ljepotama Parka prirode Papuk

Ginovi su fini i meki zahvaljujući iznimno kvalitetnoj vodi koja izvire u Parku prirode i Geoparku Papuk i prirodno se filtrira kroz slojeve stijena od kojih su neki stari više od 600 milijuna godina. Inspirirani su ljepotama Papuka, njegovim zelenim šumama, planinskim potocima, dolinama i proplancima idealnim za bijeg od ljetnih sparina.

Na etiketi svake boce Mountain Creek gina od 0,7 litara gratis je ulaznica za Park šumu Jankovac, po mnogima najljepšu papučku dolinu s poučnim stazama, dva jezera i atraktivnim slapom Skakavac. Vrijedi za jednu osobu i vrlo se jednostavno odlijepi s etikete.

„Iznimno me vesele ovakve suradnje koje promoviraju ljepote, ponudu i sadržaje naše županije u kojoj se susreću Slavonija i Podravina. Park prirode Papuk jedna je od najvećih slavonskih atrakcija, a premium gin iz Orahovice moderna, urbana priča koja na inovativan način poziva da nas posjetite i uživate u okusima i bojama“, ističe Martina Jakelić, direktorica TZ Virovitičko-podravske županije.  

Ove vrhunske ginove sa ili bez šljokica možete nabaviti putem webshopa.

PR Lollipop komunikacije

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *