5.Salon pjenušavih vina održat će se 22.04.2022. u zagrebačkom restoranu Maksimir    

5. Salon pjenušavih vina Zagreb objavio je novi datum: održat će se  22. travnja 2022., na novoj lokaciji, u restoranu Maksimir, u parku Maksimir. Salon pjenušavih vina Zagreb dobit će tako i atribut »boutique« salona jer smanjuje broj izlagača (20), pružajući im veću vidljivost i učinkovitost promocije te bolju komunikaciju s kupcima.

Salon pjenušavih vina Zagreb jedini je vinski festival u Hrvatskoj koji cjelogodišnjim događanjima, promocijama i edukacijama pridonosi izobrazbi hrvatskih ljubitelja pjenušavih vina, te podiže vidljivost »pjenušavim eno-gastro destinacijama«. Ljubitelji i profesionalci mogu na salonu upoznati sve bogatiju pjenušavu ponudu vinske Hrvatske, ali i u vinogradima i podrumima naučiti puno o proizvodnji pjenušaca. Salon promovira ponajprije hrvatska pjenušava vina, uz gostujuće izlagače iz Slovenije i neke hrvatske distributere;  upućuje publiku u sparivanje pjenušaca s hranom u svakodnevnim situacijama (kroz autorski projekt »Sparkling Table«), a ne samo u posebnim prigodama.

Medijski partneri Salona su portali Travel Advisor / Savjetnik za putovanja i  Foto Foodie s pripadajućim, vrlo posjećenim grupama i stranicama na društvenoj mreži Facebook (Savjetnik za putovanja, Savjetnik za hranu i vino, Champagne and Sparkling wines lovers, Abeceda finih zalogaja).

PR Zlatne Riječi, photo by Julio Frangen

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *