EPIC RIDES ILOK otkriva najljepše kutke krajnjeg istoka Hrvatske

Projekt EPIC RIDES Hrvatska koji od 2021. godine otkriva najljepše kutke Lijepe naše i približava ih svim zaljubljenicima u biciklizam, ne samo onima koji su biciklu “posvetili život” već i onima kojima je bicikl sjajan suputnik pri rekreativnom bijegu u prirodu, stiže i na krajnji istok Hrvatske – u Ilok i Srijem.

Ilok. Grad izlazećeg sunca, bar kad je Hrvatska u pitanju. Beskrajni vinogradi na obroncima Fruške gore daju dojam da smo na nekom bogatom i mjestu, Toskani ili Burgundiji. Dunav, najveća europska rijeka, protječe kroz ovaj maleni grad na granici Hrvatske i Srbije. Dunav koji povezuje, ali i razdvaja. Grad Ilok je na početku, ili na kraju Hrvatske.

EPIC RIDES Ilok/Srijem održat će se u subotu, 20. svibnja 2023. uz potporu Turističke zajednice Grada Iloka, koja je jednako kao i generalni sponzor Husqvarna prepoznala potencijal ovog projekta koji spaja prirodne ljepote i zaljubljenike u vožnju biciklom.

Iako je Adria Bike nadaleko poznat kao organizator biciklističkih utrka, one su tek mali dio biciklističkog doživljaja u organizaciji Adria Bikea. EPIC RIDES nisu utrke, već organizirana biciklistička druženja na top biciklističkim lokacijama namijenjena svim uzrastima, neovisno o tome u kakvoj su formi.

Slikovite staze bez tehnički zahtjevnih dijelova prilika su da se u nešto opuštenijem biciklističkom izdanju, ali uz svu potrebnu biciklističku podršku, otkriju i upoznaju skrivene prirodne ljepote Hrvatske. Oni željni što ležernijeg bicikliranja ili u nešto slabijoj kondiciji uvijek mogu iznajmiti e-bike, koji “olakšava” svaku rutu.

EPIC RIDES priča je do sad otkrila skrivene ljepote i tajne staze Samoborskog gorja, Gorskog kotara, otoka Krka, Skradina i Nacionalnog parka Krka… a čarobnih lokacija za istraživanje biciklom još je mnogo! Jedno je sigurno: Gdje god da vas EPIC RIDES pedaliranje po Hrvatskoj odvede – druženje će zasigurno biti za pamćenje.

PR TZ Ilok

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *