Upoznajte DALÚ Slovenski brend svjetske slave!

DALÚ beauty rutina jedinstvena je na tržištu! U fokusu su prirodni proizvodi za njegu lica i tijela čije formulacije imaju odlične rezultate skraćujući vrijeme svake beauty rutine. Iako zvuči francuski,riječ je o divnoj slovenskoj priči i brendu iza kojeg stoji Lucija Kračun, dr. med. spec. obiteljske medicine

Suvremen način života, koji sa sobom nosi stres i brojne štetne utjecaje uvelike djeluje na cijeli organizam posebno na njegov najveći organ kožu! Upravo zato smo sve češće u potrazi za kvalitetnim i inovativnim prirodnim rješenjima koji koži pomažu u balansiranju sa svakodnevnim utjecajem okoline ali i našim unutarnjim stanjem. Da to nije lako pomiriti, ali i na zahtjevno beauty tržište ponuditi rješenja koja kožu njeguju na najprirodniji način dobro zna Lucija Kračun, dr. med. spec. obiteljske medicine u čijem su laboratoriju nastale provjerene formulacije za kreme, serume, tonike njezinog brenda DALÚ. Nakon što se dokazala na domaćem tržištu, Lucija je DALÚ filozofiju odlučila predstaviti i ostalima, posebno Hrvatskom tržištu na kojem se sve više žena, ali i muškaraca okreće prirodnoj njezi lica i tijela.

“Značenje imena DALÚ utjelovljuje upravo ono što je bit naše iznimne prestižne kozmetike. Na prvom mjestu je naziv hvala – poštovanje prema prirodi iz koje crpimo sirovine za ljepotu i zdravlje naše kože. Na indijskom jeziku (sanskrt) DALÚ znači Božji dar, što prirodni sastojci korišteni u našim proizvodima svakako jesu. Iz arapskog jezika dolazi prijevod da je DALÚ vrč za izvlačenje iz bunara. Zdenac je izvor vode koja je ključna tekućina za naše zdravlje i opstanak, a u našoj je okolici ona mahom termalna. Ime DALÚ predstavlja ogromnu moć prirode za ljepotu i zdravlje kože” – pojašnjava na početku ova svestrana liječnica, s AAAMED diplomom iz estetske medicine, koja je stvarajući ime brenda zapravo spojila prva slova suprugovog i svog imena. Tako su David i Lucija stvorili DALÚ brend s toliko značenja.

Ono što ovu kozmetiku izdvaja u mnoštvu proizvoda koji su na tržištu je njezin sastav.  Svi sastojci certificirani su kao prirodni i organski od strane Ecogea što znači da su 100% bez silikona, toksina, naftnih derivata (PEG, parafina…), parabena, mikroplastike, GMO-a. U svim proizvodima su sastojci dobiveni iz održivih izvora s ekološkim certifikatima za njihov nastanak kreirane su vlastite formulacije koje su rezultat dugogodišnjeg iskustva ove liječnice i njezinog tima u području medicine, njege kože i estetske medicine. Dalú proizvodi su dermatološko i klinički testirani i u sastavu imaju aktivne biotehnološke sastojke te znanstveno utemeljene napredne formule za poboljšanje i uljepšavanje kože.

Da se učinak DALÚ proizvoda vidi odmah na koži pokazala je dr. Kračun na interaktivnoj beauty radionici u Grand hotelu Sava**** superior Rogaška slatina želeći predstaviti svoje beauty zvijezde i pokazati njihovo djelovanje. U mini beauty rutini tako su korišteni proizvodi za profesionalnu njegu koju svaka žena može isprobati u kozmetičkom salonu, ali i nastaviti beauty rutinu ponavljati i u vlastitoj kupaonici. Posebna zvijezda proljeća 2024. svakako su DALÚ kreme i serumi različitih formulacija među kojima se posebno istaknuo Anti Aging pearl elixir u čijem su sastavu satenski biseri koji se u dodiru s kožom pretvaraju u serum. Biseri se kombiniraju s aktivnim sastojcima koji trenutno zatežu kožu, zaglađuju bore i djeluju na vitalnost kože uklanjajući znakove umora i starenja kože. Tijekom interaktivnog predstavljanja brenda Lucija je i otkrila best sellers Marine colagen serum ali i Eliksir mladosti s hijaluronskom kiselinom – oba DALÚ proizvoda koja su postigla i svjetsku slavu.

Željeli smo pojednostaviti rutinu njege kože jer cijenimo vrijeme i novac naših potrošača. Svi naši proizvodi sadrže mnogo ciljanih sastojaka u visokim postocima u jednom proizvodu kako bi zadovoljili potrebe kože, čime se smanjuje broj proizvoda potrebnih za dnevnu njegu” – kaže Lucija dodajući kako upravo ovaj koncept njege vole i brojni klijenti koji tražeći oznaku njege biraju tretmane u kozmetičkim salonima i ekskluzivno u spa centru hotela Grand hotelu Sava**** superior Rogaška Slatina.

Priča o uspjehu jedne obitelji, u kojoj je liječnica pokazala da svoje znanje i iskustvo može pokazati i u jako važnom segmenti beauty rutine brojnih žena svijeta, u potpunosti je zaokružena priča. Svi DALÚ proizvodi tako dolaze u posebno kreiranoj ambalaži koja udovoljava zahtjevima proizvoda, od ekološki razgradivih materijala koji se mogu reciklirati štiteći proizvod od utjecaja okoline. Svaki DALÚ proizvod je u ambalaži izrađenoj je od FSC i CN certificiranog papira u čijoj proizvodnji se koristi 100% električne energije dobivene iz energije vjetra. Da je i taj segment poseban govori klimatski neutralni certifikat za 2021. koji potvrđuje smanjenje emisije CO2 prilikom slanja proizvoda.

Više o DALÚ filozofiji pročitajte na ovom linku

Tekst: Alma Premerl Zoko, Foto: Nikola Zoko 

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *