UHPA: Predstavnici turističkih agencija u posjetu Crikvenici

Članovi Upravnog i Nadzornog odbora Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) u sklopu dvodnevnog studijskog posjeta Crikveničkoj rivijeri, 8. i 9. listopada 2024., susreli su se s dionicima turističke industrije i upoznali bogatu ponudu crikveničke rivijere

Predstavnike turističkih agencija ugostila je Turistička zajednica Grada Crikvenice, na čelu s direktoricom Marijanom Biondić. Posjet Rivijeri u jeku posezone prilika je da se organizatorima putovanja približe najnoviji turistički aduti kvarnerskog primorja, uz susrete s lokalnim pružateljima usluga i ostalim dionicima te je turistička zajednica, uz prezentaciju turističke ponude destinacije, za UHPA-ine članove organizirala i panoramsku vožnju brodom te predstavila sve čari gastronomske ponude u sklopu tradicionalne crikveničke manifestacije Mjesec plave ribe.

„Iznimno mi je zadovoljstvo ugostiti članove Upravnog i Nadzornog odbora UHPA-e, pokazati im sve smještajne i infrastrukturne novitete te nove turističke sadržaje na Rivijeri Crikvenica. Poseban naglasak smo stavili na sadržaje u pred i posezoni, odnosno na raznolikost doživljaja tijekom cijele godine, a posebno na sadržaje zdravstvenog i sportskog turizma, te na brojne manifestacije koje organiziramo u svim godišnjim dobima. Vjerujem da ćemo nakon ovog studijskog posjeta zajedno sa UHPA-om i njezinim članicama razvijati nove turističke aranžmane na Rivijeri Crikvenica, koji će biti u skladu sa zahtjevima turističke potražnje“, rekla je Marijana Biondić, direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice.

Tomislav Fain, predsjednik UHPA-e, istaknuo je dugogodišnju uspješnu suradnju udruge s Turističkom zajednicom grada Crikvenice, koja je i rezultirala organizacijom ovog studijskog posjeta. Studijski posjeti prilika su za izravno upoznavanje s pružateljima usluga,  atrakcijama i manifestacijama koje se u destinaciji realiziraju, a upravo one čine ključne elemente za raznoj novih turističkih aranžmana i produljenje glavne turističke sezone. Tijekom dvodnevnog studijskog posjeta održana je i redovna sjednica tijela Udruge u hotelu Esplanade.

Nakon obilaska destinacije, Fain je pohvalio upravljanje turističkom ponudom Crikveničke rivijere te izjavio: „ Iz Turističke zajednice Grada Crikvenice odlično su iskoristili priliku za razvoj potencijala za novi turistički proizvod te ujedno povećanje stupnja konkurentnosti turističke destinacije.  Predstavnici turističkih agencija kojima je izravno prezentirana turistička ponuda i projekti koje turistički ured radi iznimno su zadovoljni ostvarenim studijskim posjetom. Vjerujem kako će ovaj posjet, doprinijeti stvaranju novih turističkih aranžmana i u konačnici novih doživljaja. O turističkom potencijalu Rivijere svakako će biti informirani i svi naši članovi i partneri, a posebno u segmentu zdravstvenog i sportsko-rekreacijskog turizma˝.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *