NAJAVA: DRUGI WINE & WALK NA BANOVOM BRDU U SKLOPU GATOR FESTA

  photo by TZ Baranje

10. Lipnja održati će se drugi baranjski wine & walk. Jedinstvena je to prilika da kušate baranjska vina na lokacijama gdje ona i nastaju. Staza duga 12 km proteže se  “zlatnom” baranjskom planinom, nepreglednim vinogradima i  poljima, a na njoj vas očekuje 10 postaja s najboljim kapljicama i baranjskim delicijama.  

Kotizacija iznosi 100,00 kn i uključuje vinsku čašu, kartu brda, degustacije vina na 10 lokacija i prijevoz mini busom (Vinarija Belje -vidikovac i nova cesta Kotlina / Podolje – Vinarija Belje) 

Polazak i preuzimanje čaše i karte po grupama će biti ispred nove vinarije Belje. Prva grupa kreće u 10.00h, a slijedeće dvije u 10.15 i 10.30.  

   photo by TZ Baranje

Uplate se vrše najkasnije do ponedjeljka 5.06.2017. na račun turističke zajednice Baranje koja je i organizator ovog eventa. 
Na wine & walku sudjeluje vinarije Belje, vinarija Szabo i Svijetli dvori iz Karanca, OPG Hudobec i Goldberg kuća Hudobec iz Popovca, vinarije Kolar i Pinkert iz Suze, vinarija Josić iz Zmajevca, vinarija Kalazić iz Batine, te još jedna vinarija iznenađenja. 
Nakon wine & walka u vinskoj prijestolnici Baranje – Zmajevcu biti će otvorena vrata vinskih podruma, posjetitelje očekuje bogata gastro ponuda, ulični zabavljači, uprizorenje legnede o Crvenoj Marti, izložbe mladih umjetnika na otvorenom, a u vinskom podrumu Zajec sprema se prava fešta! 

  photo by TZ Baranje

Inače wine & walk se odvija u sklopu Gator festa koji se održava dva dana, 9 i 10. lipnja. 9. lipnja, dan prije wine & walka će u poslijepodnevnim satima na bazenima u Kneževim Vinogradima biti održan vinski sajam, a navečer istoga dana će biti održana promocija vina Kalazić u wine baru Barrique u Batini. 

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *