PRVI JAGODINSKI FESTIVAL VJENČANJA I VINA ODRŽAVA SE 14. I 15. VELJAČE

Jagodina, nekadašnje Svetozarevo u posljednjih desetak godina postala je jedno od najzanimljivijih mjesta centralne Srbije. Prvi muzej voštanih figura i prvi aquapark u Srbiji otvoren je upravo u Jagodini, a grad koji broji četrdesetak tisuća stanovnika ima i zoološki vrt. I Jagodinci su opet odlučili biti novi i originalni i organizirati prvi festival vjenčanja i vina.

Festival se održava 14. i 15. veljače u gradskom turističkom kompleksu u sportskoj dvorani JASSA. Kako saznajemo od organizatora: „Cilj organizacije festivala je prikupiti rekordan broj posjetitelja i ljubitelja vina. Novi, suvremeni trendovi i sve viši kriteriji koje pred organizatore postavljaju korisnici usluga, učinili su da se na tržištu profiliraju agencije, tvrtke i pojedinci koji kvalitetom i cijenama postavljaju nove standarde u toj domeni. Zbog toga je SAJAM VJENČANJA I VINA: ,,LAKO DO VJENČANJA” prilika da se tržištu ponude nove usluge po najsuvremenijim svjetskim trendovima, osiguraju kontakti sa potencijalnim klijentima i dogovore ozbiljni poslovni projekti, a klijentima omogući da na jednom mjestu pronađu sve ono neophodno za njihov savršen dan.“

Na sajmu će svoje usluge predstaviti svečane sale, vinarije, dekorateri prostora, ambijentalne rasvjete, cvjećare, saloni vjenčanica, zlatarnice, trubački orkestri i bandovi, modne kuće, catering servisi, proizvođači slastica, saloni obuće, foto i video produkcije, itd.

Zašto ne bi i vjenčanje (u kombinaciji sa dobrim vinima) bilo hedonistički doživljaj?

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *