FMCG MARKETING SUMMIT 2020. EMOCIJA. VRIJEME. ODRŽIVOST.

Treći FMCG Marketing Summit održat će se 17. ožujka 2020. u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Konferencija će sudionicima ponuditi analizu nadolazećih svjetskih marketinških trendova u trgovačkom sektoru te otkriti potpuno nove mogućnosti za kreativnost.

Marketinški timovi sve su svjesniji činjenice da je iznimno važno neprestano održavati vezu s kupcem, a s obzirom na životni stil danas je fokus na emocijama, vremenu i održivosti. Društveno odgovorno poslovanje postaje norma, a time se vodimo i mi. Naime, od svake uplaćene kotizacije određeni iznos bit će doniran SOS Dječjem selu Hrvatska.

Prošlogodišnji FMCG Marketing Summit okupio je više od 300 posjetitelja, 12 govornika te 20 partnera i pokrovitelja koji su dobili pogled u budućnost retail marketinga.

Oduševljen sam velikim brojem posjetitelja koji su interakcijom kroz brojna pitanja pokazali istinski interes za predstavljene teme. Važnost ovakvih događaja je neupitna te je moja preporuka da ih se organizira još više, ne samo za marketing nego i za maloprodaju, supply chain te e-trgovinu. Upravo na ovakvim mjestima možemo se povezati i učiti – izjavio je Adeel Ansari, Senior Manager – Global Digital, Digital Learning, Digital Content Creation Laundry & Homecare, Henkel.

Pozornicu će ove godine zauzeti marketinški autoriteti FMCG sektora među kojima su Miranda Mladin, izvršna direktorica za Centralni marketing i Inovacije, Atlantic grupa; Nikola Žinić, Co-Chairman&Chief Creative Officer, Bruketa&Žinić&Grey; Neb Chupin, vlasnik i direktor, Hermes International d.o.o.; Dalibor Šumiga, CEO, Promosapiens; Devan Hughes, CEO&Co-Founder, Buymie  i mnogi drugi.

Marketinški tsunami u FMCG-u ponovno će preplaviti Zagreb! I ovog proljeća pripremili smo vam izbor vrhunskih predavača iz Hrvatske i svijeta te pregled relevantnih tema koje nam svakodnevni poslovni izazovi nameću. Ove godine u fokusu su potrošači, a naši će govornici dati odgovor na pitanje kako je hodati u njihovim cipelama.” naglašava PR managerica projekta Barbara Božić.

Više informacija pronađite na službenoj web stranici. Dnevnu dozu FMCG informacija pronađite i na društvenim mrežama konferencije: Facebook, LinkedIn.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *