Sisačko-moslavačka županija UHPA-ina preporučena domaća destinacija 2020. godine

Prema izboru Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA-e), Sisačko-moslavačka županija odabrana je za preporučenu domaću destinaciju 2020. godine, te je ujedno druga kontinentalna županija s kojom je UHPA-a sklopila ugovor o marketinškoj suradnji.

Ugovor su potpisale Voditeljica ureda UHPA-e Ivana Maltar i direktorica TZ Sisačko-moslavačke županije Ingrid Padjen Đurić, koja je ovom prilikom i istaknula da se raduje zajedničkom projektu Sisačko-moslavačke županije i UHPA-e te se nada da će rezultat projekta biti dodatna promocija turizma Sisačko-moslavačke županije i uspostava još bolje i čvršće suradnje turističkih agencija sa sustavom TZ Sisačko-moslavačke županije.

Maltar je dodala kako je ova suradnja nadogradnja i nastavak i dosadašnje kvalitetne suradnje sa Sisačko moslavačkom županijom. Istaknula je kako Sisačko-moslavačka županija posjeduje veliki turistički potencijal koji ćemo zajedno nastaviti razvijati u jedinstveni i konkurentan turistički proizvod te time potaknuti razvoj novih turističkih agencija, a ujedno i dodatno motivirati postojeće agencije, kao i druge dionike u suradnji i kreiranju kvalitetne turističke ponude čime bi se osigurao dolazak gostiju, odnosno njihov višednevni boravak na području županije. Tijekom naredne godine dana, kreirat će se novi programi koji će se vezati uz turističke resurse županije, a sve u cilju boljeg turističkog razvoja destinacije.

UHPA će putem svojim marketinških kanala kao i u javnim nastupima na radionicama, Skupštinama, Danima UHPA-e i ostalim događanjima tijekom godine, djelovati u vidu promocije županije, njezinih aktivnosti i specifičnosti u vidu objavljivanja tekstova te mogućnosti sudjelovanja predstavnika destinacije, kao i održavanja posebnih prezentacija o destinaciji na UHPA-inim događanjima.

Sisačko-moslavačke županija, podsjetila je Padjen Đurić, prepoznata je kao izletnička i vinska destinacija, iako još uvijek nije dovoljno iskorištena. Naša su očekivanja velika stoga se veselimo suradnji s UHPA-om, jednom od najvećih strukovnih udruga u turizmu čiji će nam stručnjaci pomoći u razvoju naših turističkih proizvoda i promociji naše županije.

Već devetu godinu za redom, UHPA kroz projekt domaće destinacije godine uspješno doprinosi boljem pozicioniranju, prepoznatljivosti i promociji destinacija kroz jačanje turističkog sektora.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *