PRED NAMA SU DVA DANA PIVSKOG HEDONIZMA U SRCU SLAVONIJE – ĐAKOVO CRAFT BEER FESTIVAL

Po prvi puta u srcu Slavonije održava se Đakovo Craft Beer Festival, festival domaćeg piva.

Đakovo Craft Beer Festival se održava 18. i 19. rujna 2020. u sklopu programa ”Zvonila su zvona katedrale naše”. Festival će se održavati dva dana u Strossmayerovom parku, od 17:00 do 00:00 sati. Organizator festivala je Grad Đakovo a Turistička zajednica grada Đakova i Black Hat craft pivovara Đakovo su suorganizatori.

Na Festivalu će se predstaviti čak deset craft pivovara s više od dvadeset vrsta piva. Dvije pivovare dolaze nam iz Središnje Hrvatske: Nova runda (Zabok) i Primarius (ZG), sedam pivovara iz Slavonije: Stric (NA), Mali div (OS), Legionar (OS), Walkow (VU), Valens (VK), Popster (SB ), Bošnjak (NG), te lokalna pivovara Black Hat (DJ). Za dobru hranu pobrinuti će se American Joy.

„U prekrasnom Strossmayerovom parku podno katedrale sv. Petra uz dobru glazbu koju će pružiti DJ Učo, Cotyda Band, DJ Umbo i ugodnu atmosferu, sigurni smo da će i najizbirljiviji pivoljupci uživati u raznolikoj ponudi pivskih stilova po prihvatljivim cijenama. Pripremili smo i poneko pivsko iznenađenje, no da bi ste ga doznali, morat ćete osobno doći!“, saznajemo od suorganizatorice Senke Presečan iz đakovačke craft pivovare Black hat.

Ulaz na festival je moguć uz prethodnu prijavu, najkasnije do 18.9.2020. do 13:00 sati, putem sljedećeg obrasca.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *