DEVETI WINEOS – JOŠ VEĆI, BOLJI I PRIVLAČNIJI

U tijeku su intenzivne pripreme za deveto izdanje sajma vina, delicija i ugodnog življenja WineOS, koji će se održati na samom početku 2024. godine, točnije 12. i 13. siječnja – poručuju organizatori ovog sjajnog vinskog eventa iz udruge za promicanje enogastro turizma Hrvatske Dekanter.

Najveći vinski događaj na istoku Hrvatske od svoga početka svake godine donosi novosti, poboljšanja, više poslovnih prilika, mogućnosti prezentacije i otkrivanja noviteta. Vođeni tom praksom, organizatori i u devetom izdanju ovog značajnog međunarodnog događaja nude – promjenu.

Najveća promjena svakako je činjenica da se ponovno mijenja mjesto održavanja manifestacije sukladno rastu WineOS-a, potrebama izlagača, poslovnih i profesionalnih posjetitelja te brojne publike koja redovito pohodi ovaj vinski praznik u Osijeku. Tako će nakon Muzeja Slavonije, Esseker Centra, Muzeja Okusa i dvorane Gradski vrt, deveti WineOS biti održan na novoj lokaciji u trenutačno najmodernijem izložbenom prostoru u Slavoniji i Baranji. Riječ je o novom Gospodarskom centru smještenom u jugozapadnom dijela grada.

Gospodarski centar dovršio je prvu fazu izgradnje u sklopu kojeg je izgrađena multifunkcijska izložbeno – poslovna zgrada s približno 5.000 četvornih metara izložbenog i poslovnog prostora. WineOS će se prostirati kroz obje izložbene dvorane te na dodatnim prostorima za radionice i logistiku ukupne površine veće od 2.750 četvornih metara.

U glavnom izložbenom prostoru bit će smješteno 101 izlagačko mjesto. U drugoj dvorani bit će organiziran prostor za predah i druženje svih posjetitelja te caffe bar.„Sigurni smo kako će svi koji se odazovu uživati u još jednom fantastičnom vikendu u Osijeku te da će ponijeti sa sobom mnoštvo lijepih uspomena kao što je to bilo i prethodnih godina. Stoga, vidimo se u Gospodarskom centru 12. i 13. siječnja 2024.“, poručuju organizatori WineOs festivala.

PR Dekanter, photo by Dubravka Petrić

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *