SPEKTAKULARNA TAJNA DEGUSTACIJA KAO NAJBOLJA NAJAVA WINEOS-A

Tjedan dana uoči početka devetog WineOS-a održana je tajna degustacija, druženje s uzvanicima iz raznih sfera javnog života Osijeka. Glumci, glazbenici, sportski djelatnici, poznata lica s malih ekrana i društvenih mreža, medijski djelatnici i drugi poznati sugrađani uživali su u dvosatnom događaju koji je održan na sceni Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku.

Budući da je sve bilo obavijeno velom tajne, uzvanici su se okupili ispred osječke konkatedrale te su nakon kraće šetnje stigli do zgrade HNK. Tamo su ih, na posebno uređenoj pozornici, dočekali organizatori i predstavili im 14 vina koja su poslali članovi udruge Graševina Croatica. Zahvaljujući kreativnosti mlade umjetnice Doris Despot, gledalište i strop kazališta zasjali su u posve novom ruhu uz spektakularno osvjetljenje koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim, a dojam su upotpunili i predivni cvjetni aranžmani cvjećarnice Florista.

Nakon pozdravne riječi predsjednika Graševine Croatice Josipa Pavića, u ležernoj su atmosferi vina predstavili sommelieri Damir Zrno i Boris Ocić. Kako to obično biva, sa svakim sljedećim vinom raspoloženje je raslo, a na kraju su svi napustili HNK nasmiješenih lica. „Iskreno, jako me ugodno iznenadio ovaj događaj. Očekivao sam da će biti i poučno i zabavno, ali ni u ludilu nisam mogao zamisliti da će biti ovako dobro. Hvala organizatorima što su nas pozvali, slobodno to ponovite“, rekao je jedan od ovogodišnjih „kumova“ WineOS-a Aljoša Vojnović.

Ni organizatori nisu krili zadovoljstvo činjenicom da je događaj izazvao nepodijeljeno oduševljenje. „Iznimno mi je drago što su uzvanici ovako dobro prihvatili našu ideju. Dapače, ovo nam daje dodatni poticaj da i ubuduće radimo slične stvari. Ovaj put bih posebno zahvalio Hrvatskom narodnom kazalištu, Gradu Osijeku i Osječko – baranjskoj županiji, našim dragim partnerima bez kojih cijela priča oko WineOS-a ne bi bila moguća“, zadovoljno je istaknuo predsjednik udruge Dekanter, glavnog organizatora WineOS-a, Boris Ocić.

Ovaj novitet u programu izvrsna je najava devetog WineOS-a koji se održava u petak 12. i subotu 13. siječnja u Gospodarskom centru Osječko – baranjske županije. Organizatori pozivaju sugrađane da posjete WineOS, opuste se, kušaju najbolja vina istočne Hrvatske i uživaju u dva dana hedonizma. Sajam će oba dana biti otvoren za posjetitelje od 15 do 21 sat, cijena dnevne ulaznice je 30€, a najam čaše je 5€.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *