PRIPREMITE SE ZA OSMI WINEOS

2023. godina odmah na svom početku u naše živote donosi mnogo novosti. Ipak, neke se dobre stvari nikada ne mijenjaju. Tako nas početkom nove godine očekuje osmo izdanje osječkog sajma vina, delicija i ugodnog življenja. Novi je „WineOS“ na rasporedu 13. i 14. siječnja 2023. u dvorani „Gradski vrt”.

Ljubitelji vina i delicija moći će uživati u vinima i delicijama istoka Hrvatske te brojnih gostiju iz drugih hrvatskih regija i inozemstva na gotovo 1.900 četvornih metara izložbenog prostora. I ovaj će put biti raznih sadržaja koji će zadovoljiti posjetitelje i poslovne goste.

Posjetitelji će i ovom prilikom imati prigodu obići 90-ak izlagačkih mjesta na kojima će se predstaviti više od stotinu proizvođača. Oba dana održavanja sajma za posjetitelje su pripremljena i razna popratna događanja na koja su, vjerujemo, gosti i navikli.

Kao i dosadašnjih godina, zainteresirani će moći pratiti edukativne radionice koje će iznova ponuditi nesvakidašnje priče i rijetko dostupna vina. Za vinske priče ponovno je zadužen vinski bloger Željko Garmaz, čije su radionice prethodnih godina privukle brojne posjetitelje i goste.

Nakon pandemijske stanke, prošlo izdanje „WineOS-a“, održano krajem siječnja ove godine, privuklo je brojne novinare i izvjestitelje iz Osijeka, ali i cijele Hrvatske te susjednih država. Predstavnika medija prošli je put bilo gotovo stotinu, a Osijek i okolica su, zahvaljujući njihovom angažmanu, dobili vrlo velik medijski prostor.

Ulaznice za sajam će se moći kupiti na ulazu u dvoranu, dok će se karte za iznimno tražene vinske radionice nabavljati isključivo u pretprodaji. Više detalja o popratnim programima i radionicama bit će dostupno kroz nekoliko dana. A kako je bilo na prošlom, VII izdanju WineOs-a pročitajte u nastavku:

PR udruga Dekanter, photo by Marko Žuljević

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *