Bljesak blagdana  u Europskoj prijestolnici kulture Veszprém-Balaton 2023

Iz ovogodišnje Europske prijestolnice kulture Veszprém – Balatona nakon brojnih dosadašnjih programa organizatori najavljuju i bogat program u preostalih nekoliko dana do konca ove godine.

„Proslavi s nama jedno od najljepših razdoblja u godini! Kao što su mjeseci tijekom kojih je Europska prijestolnica kulture već prošli i donijeli brojna nezaboravna iskustva, tako i nadolazeći tjedni obećavaju mnogo uzbudljivih događanja i programa za vas.

Bila je to sjajna godina ispunjena glazbom, umjetnošću, književnošću, kulturom, zajedničkim iskustvima, i ni u posljednjem dijelu godine neće biti drugačije: očekuju nas koncerti, sajmovi ručnih radova i dizajna, klizalište, miris slatkog peciva i kuhanog vina, božićne tradicionalne igre, i prije svega, veliko ulično slavlje. Pozivamo te da nam se pridružiš kako bismo zajedno zaplesali u još jednu sjajnu godinu. Odaberi neki program i prepusti se prazničnoj atmosferi!

Između dva praznika, kao i na dočeku Nove godine, grad sja! U ActiCity-ju, između dva praznika, glazba i ples su u fokusu. 27. prosinca, Hot Jazz Band će nas zabavljati, 28. prosinca Pál István i njegov band će nam donijeti plesnu atmosferu, 29. prosinca ćemo uživati u sjajnom ABBA Tribute Show-u posvećenom hitovima sedamdesetih i osamdesetih godina, dok će Stefánia Allstars prirediti zabavu za doček Nove godine 30. prosinca. Na samu Novu godinu, 31. prosinca, možemo sudjelovati u cijelodnevnom dočeku na ulicama, pjevati i plesati zajedno. Od 14 sati, terase na Trgu Starog grada bit će otvorene, pozivajući sve, mlade i stare, na šetnju uz glazbu i kuhanu vino. Uvečer, vodeći DJ-evi grada će se izmjenjivati i stvarati veliki glazbeni miks kako bismo proslavili protekle, sjajne mjesece i dolazak nove godine uz uzbudljive melodije.”

Detaljne informacije: https://veszprembalaton2023.hu/en/page/festiveshine

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *