Grčka – zemlja partner 45. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu

Grčka i Srbija nastavljaju uspješnu suradnju u oblasti turizma ovogodišnjim partnerstvom na 45. Međunarodnom sajmu turizma na Beogradskom sajmu, gdje će Grčka – vječita inspiracija za putnike i omiljena ljetnja destinacija za domaće turiste, ove godine biti posebno predstavljena, jer je ponijela „titulu“ – zemlja partner. Na prijedlog Organizacijskog odbora međunarodnog sajma turizma u Beogradu, potpisan je ugovor o partnerstvu sa Grčkom nacionalnom turističkom organizacijom za 2024. godinu.

Posjetiteljima sajma, kod kojih svake godine vlada velik interes za ovu tradicionalno najtraženiju destinaciju, biti će predstavljeni reprezentativni turistički centri, regije i gradovi kako bi istražili ponudu agencija i mnogobrojne mogućnosti za ljetovanje u Grčkoj.

Grčka, zemlja dugačke obale – najduže u Sredozemnom moru, prelijepih plaža, čistog i toplog mora sa puno otoka, planina, modernih ali i ruralnih gradova, pitoresknih sela, veselih ljudi, bogate kulture, povijesti, nebrojenih gastronomskih ukusa, dovoljne su reference za još jedan motiv više da se upozna još uvijek nedovoljno poznat dio ove izuzetne zemlje.

Sajam turizma biti će prilika da ova fascinantna destinacija bude uzbudljiva za posjetu tijekom čitave godine, jer sezona traje duže uz aranžmane da se upozna kako tradicionalna grčka ponuda poput povijesnih i kulturnih tura, tako i tematskih tura kao što su religijski turizam, gastronomski turizam, ronjenje, kruzing…

Pod sloganom „Avantura počinje ovde!“ od 22. do 25. veljače 2024. godine u halama 1, 1a i 4 ovogodišnji 45. Međunarodni sajam turizma biti će veliki turistički praznik, susret kultura svijeta na kome će se u nezaboravnoj atmosferi promovirati nove destinacije, first minute ponude, domaće i inozemne turističke regije i atrakcije. U istom terminu u hali 2 će se održati 19. Međunarodni sajam ugostiteljske opreme HORECA.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *