WEST – NOVI CATERING U ZAPADNOM DIJELU OSIJEKA

U moru loših vijesti u korona eri nađe se i pokoja dobra – u Osijeku je nedavno otvoren novi catering pod nazivom West.

Iza cijele priče stoji Andrej Vukašinović koji iza sebe ima gotovo dva desetljeća iskustva u ugostiteljstvu. Valpovčani ga znaju iz cateringa Gurman koji je unio (tada) revolucionarne novine u gastro ponudu tog slavonskog gradića – prije dolaska Gurmana nijedan valpovački restoran nije imao dostavu hrane, a nakon što je Gurman s time krenuo to je postao standard koji su morali prihvatiti svi. Osječani ga znaju iz istoimenog cateringa u trgovačkom centru Emmezeta. Nakon partnerstva u Gurmanu došlo je vrijeme da Andrej zaplovi u samostalne poduzetničko – ugostiteljske vode, te je stoga prije manje od mjesec dana otvorio catering West.

West je lociran na Vijencu Petrove Gore u Retfali – zapadnom dijelu Osijeka pa stoga i nosi naziv west. Time je obogaćena gastro ponuda Retfale koja značajno zaostaje za urbanim središtem Osijeka – Gornjim gradom, Tvrđom, ali i za drugim dijelovima Osijeka koji se doimaju manje urbaniziranim od Retfale poput Donjeg grada.

U ponudi imaju pizze i sendviče, a to je još uvijek ono što gastro publika najviše traži. Najjednostavnije je ujedno i najpopularnije.

U ponudi imaju 25 vrsta pizza, te 8 vrsta toplih sendviča. Osim klasika kao što su margherita, funghi, vesuvio, capricciosa ili calzone pizza tu je primjerice i baranjska pizza koja nas je posebno oduševila, a koja se sastoji od rajčice, šunke, sira, gljiva, vrhnja, luka, feferona i naravno od baranjskog kulena. Slavonska pizza ne sadrži vrhnje, ali je tu mjesto njega slanina. Za one koji ipak više od okusa Panonije preferiraju okuse Mediterana tu je dalmatinska, tonno ili pizza plodovi mora.

Za vegetarijance tu su vegeteriana i pizza 4 vrste sira. Za ljubitelje ljutine tu su pizza mexicana, picante, te carolina pizza sa paprikom i ljutim umakom. Kao hommage aktualnoj situaciji, te dokaz da ih krasi vedrina, optimizam, te smisao za humor tu su i pizza pozitiva, te korona pizza uz koju se dobije i maska za lice. Za pivopije tu je pan pizza uz koju ide pan pivo u dozi od 0,5 l. Za svakoga ponešto!

Što se toplih sendviča tiče u ponudi imaju sendvič sa šunkom, suhim vratom, kulenom, pršutom, tunjevinom, vegetarijanski, a tu je i mix sendvič koji sadrži i šunku i pršut, te west sendvič koji se sastoji od šunke, slanine, sire, majoneze i kiselih krastavaca.

Uz naručene 3 pizze standardne veličine svaka četvrta je gratis, a svaki radni dan imaju happy hour od 16.00 do 18.00h kada sve jumbo pizze koštaju 60,00 kn. Naravno imaju i besplatnu dostavu uz minimalnu narudžbu od 25,00 kn za Retfalu i Višnjevac, te 50,00 kn za ostatak grada.

Ako dosada niste kušali ništa iz cateringa West preporučujem Vam da to što prije učinite, nećete se razočarati. Broj za narudžbe je 095/666-3000, a možete ih pratiti i na sljedećoj poveznici na facebooku.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *