PRIPREMITE SE ZA NOVI WINEOS!

Nakon ovogodišnje odgode zbog epidemiološke situacije, u novoj, 2022. godini, vraća se WineOS. Sedmo izdanje osječkog sajma vina, delicija i ugodnog življenja održat će se 28. i 29. siječnja u dvorani „Gradski vrt”.

Ljubitelji vina i delicija ponovno će imati priliku uživati u vinima i delicijama istoka Hrvatske te brojnih gostiju iz drugih hrvatskih regija i inozemstva na čak 1.900 četvornih metara izložbenog prostora.

I ovaj će put biti raznih sadržaja koji će zadovoljiti posjetitelje i poslovne goste. Posjetitelje će dočekati 90-ak izlagačkih mjesta koja će i vinarima te ostalim izlagačima ponuditi komfor za rad s gostima, ali i za održavanje poslovnih sastanaka. U dvorani će se i ovaj put naći pozornica na kojoj će se tijekom oba dana održavati kulinarski show.

Kao i dosadašnjih godina, zainteresirani će moći pratiti brojne edukativne radionice koje će iznova ponuditi nesvakidašnje priče i vina. Za vinske priče ponovno je zadužen poznati vinski bloger Željko Garmaz, čije su radionice prethodnih godina privukle brojne posjetitelje i goste.

Početkom 2020. prethodno izdanje WineOS-a privuklo je brojne novinare i izvjestitelje iz Osijeka, ali i cijele Hrvatske te susjednih država. Predstavnika medija prošli je put bilo više od stotinu, a Osijek i okolica su, zahvaljujući njihovom angažmanu, dobili vrlo velik medijski prostor.

Ulaznice za WineOS i vinske radionice uskoro će se naći u prodaji, o čemu ćete biti pravodobno obaviješteni. Svakako valja napomenuti da će se organizatori morati pridržavati propisanih epidemioloških mjera, što znači i da će ulaz biti uvjetovan posjedovanjem takozvane Covid – potvrde. Više detalja bit će poznato desetak dana prije početka događaja.

PR Udruga Dekanter, photo by Denis Despot

Kako je bilo na prošlim izdanjima WINEOS-a pročitajte na poveznicama u nastavku:

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *