Baranjski Wine & walk ove godine po prvi puta u zimskom izdanju

Dobro poznata vinska šetnja neoktivenim stazama Baranje, ove godine po prvi puta dobiva svoje zimsko izdanje i to u subotu 10.12.2022. – WINTER WINE & WALK.

Na stazi dugoj 9 km kroz sela Suza i Zmajevac, poznate baranjske vinske meke, sudionke će na čak 14 točaka dočekati baranjski vinari i restorani s vrhunskim vinima, te tradicionalnim snackovima.

Walkere opremamo kartom, vinskom čašom i zimskom kapom, a sudionici sebe opremaju udobnom odjećom i obućom, te onim jednako važnim – dobrim raspoloženjem i dobrom ekipom.

Walkeri se kreću u grupama pod vodstvom turističkog vodiča koji osim o ruti brine i o tome da njegova grupa nauči nešto novo o Baranji.

Okupljanje sudionika je u Zmajevcu ispred Doma kulture, gdje svi u blizini mogu parikrati automobile. Nakon preuzimanja svoje opreme i evidencije kod oraganizatora, walkeri ulaze u autobus koji ih vozi do 1. točke gdje starta njihova šetnja.

Redom ih čekaju vinarije: Pinkert, Kovač, Kolar, Horvat, Gerštmajer, Svijetli dvori, Zlatno brdo, Kalazić, Josić, Szabo i Kusić. A za energiju baranjskim snackovima će se pobrinuti restoran Kovač čarda, kuća za odmor Oaza mira, udruga Tako je to nekad bilo, Vinarium Borarium, te podrumi Kusić.

Start grupa je prema sljedećem rasporedu:

  1. Grupa 12:00 h
  2. Grupa 12:30 h
  3. Grupa 13:00 h
  4. Grupa 13:00 h

Kako bi sva osjetila bila zadivljena, osim prekrasnog pejzaža i vrhunske hrane i pića, za vrijeme ove avanture baranjskim vinskim prijestolnicama, walkerima će dobrodošlicu uz pjesmu, glazbu i ples poželjeti i naši umjetnici.

Kraj šetnje ne znači i kraj zabave! Na kraju staze te očekuje početak adventskog afterpartya u zmajevačkom ”katoličkom surduku”.

Božićni sajam, kuhano vino, lampice, bogat glazbeni program i poseban doživljaj zmajevačkih surduka očekuje sve 10.12.2022. na Winter Wine & Walku.

PRIJAVE se primaju ispunjavanjem obrasca OVDJE.

Kotizacija: 300,00 kn

Kotizacija uključuje: vinsku čašu, zimsku kapu, kartu, vaučer za degustacije vina na 12 lokacija + 5 gastro lokacija, turističkog vodiča i prijevoz autobusom (Zmajevac-Suza)

Uplate se vrše najkasnije do ponedjeljka 5.12.2022. na račun:

Turistička zajednica Baranje

Kralja Tomislava 70, Beli Manastir

Opis: Kotizacija za Winter Wine & walk

IBAN: HR32 2340 0091 1108 3919 1

Video Baranja Wine & walka održanog u lipnju 2022.

Informacije: TZ Baranje 031/702080 ili info@tzbaranje.hr

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *