NEMATE IDEJU KAKO PROVESTI VIKEND? HRVATSKA VINARIJA NUDI POSAO KOJEG JE TEŠKO ODBITI

Svi ljubitelji vina ne bi imali ništa protiv plaćenog vikenda u poznatoj
vinariji uz nezaboravan doživljaj vinskih podruma i degustaciju različitih sorta vrhunskog vina

Vinarija Kutjevo, raj za istinske ljubitelje vina, objavila je na PickJobs platformi za zapošljavanje oglas za posao koji bi rijetko koga ostavio ravnodušnim. Vinarija zapošljava Kušače vina i testere doživljaja (m/ž) koji će degustirati različite sorte vrhunskih vina, sudjelovati u procesima proizvodnje vina prolazeći kroz različite tehnike te ocjenjivati doživljaj cjelokupne vinarije. Kandidati će razgledavati i davati mišljenje o mogućim unapređenjima kompleksa kutjevačkih podruma.

Navedena vinarija potražuje 4 zaposlenika koji će testirati vina i doživljaj vinarije od 26. do 27. studenog 2022. u Kutjevu. Odabrani kandidati će degustirati autohtona hrvatska vina te uživati u slavonskim delicijama, a sve uz osebujnu povijest koja izvire iz čarobnog kutjevačkog podruma. Kako bi vikend bio nezaboravan, budućim zaposlenicima je osiguran prijevoz i besplatni smještaj u sklopu vinarije, a uz degustaciju i kreiranje vrhunskih vina dobit će i honorar za odrađeni posao.

Idealni kandidati su obožavatelji autohtonih vina, zaljubljenici u vinske podrume, osobe profinjenih nepca koje uživaju u novim okusima te osobe koje uživaju u prirodi i njezinim ljepotama.

Za neke sretnike ovaj scenarij može postati realnost. Oni koji budu odabrani za posao Kušača vina i testera doživljaja će učiti o procesu dobivanja vina od stručnih vinara. Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem PickJobs platforme ili mobilne aplikacije na poveznici do 23. studenog 2022. uz kratko obrazloženje zašto sebe smatraju idealnim kandidatom za ovaj posao. Kandidati moraju biti stariji od 18 godina.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *