Prvi gastro-enološki festival pod zemljom – Tunel Grič na tri dana postaje centar vina, hrane i dobre zabave, stiže ZAGREB UNDERGROUND!

Zagreb će u travnju postati prvi grad u Hrvatskoj u kojem će se održati Wine & Walk festival Zagreb Underground i to u tunelu izgrađenom tijekom drugog svjetskog rata prije 79 godina. Najveći vinski podrum u Hrvatskoj, na 3000 m2 otvoren je od 12. do 14. travnja

Radi se o tunelu Grič dugom 350 metara i otvorenom za javnost 2016. godine, a u kojem se održavaju povremene manifestacije poput Polarnog sna za vrijeme Adventa. Ipak ovakve gastro-enološke manifestacije, s degustacijama vina i delicija najboljih hrvatskih proizvođača, još u njemu nije bilo.

Prvi Zagreb Underground posvećen je hrvatskim vinskim regijama te će tunel Grič tako i biti uređen vizualno i svjetlosno, a kroz njega će se posjetitelji kretati isključivo jednosmjerno od Mesničke prema Radićevoj ulici. Potvrđen je dolazak najboljih vinara iz Slavonije, Bregovite Hrvatske, Istre i Primorja te Dalmacije i Hercegovine pa vas očekuje ponuda i degustacije više od 200 hrvatskih vina te ukusne gastronomske delicije hrvatskih OPG-ova.

Bit će tu i drugih popratnih događanja, poput izložbe vinarstva budućnosti na način kako je vidi umjetna inteligencija, zabavni selfie kutak, nagradne igre i pokoje iznenađenje…. a na središnjem trgu najvećeg vinskog podruma u Hrvatskoj u tunelu Grič i pozornica na kojoj će nastupati glazbenici i zabavljači.

cijenu ulaznice, osim degustacija vina i delicija te porcije zabave, uključena je i originalna Zagreb Underground vinska čaša, a dio prihoda od ulaznica izdvojit će se i u humanitarne svrhe. Preporučeno zadržavanje u tunelu Grič je do tri sata trajanja!

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *