POPUSTI I NOVI PROIZVODI ZA 5 GODINA SLAVONSKOG ZLA

Linija ljutih umaka Slavonsko zlo ušla je već u petu godinu svoga postojanja. Odlučili su stoga počastiti svoje kupce sa popustom od 15% prilikom svake kupovine, ali tu je i pregršt novih proizvoda koje su izbacili u posljednje vrijeme, a među njima su i Grill rub, te Grinder.

Grill rub je mješavina začina koja u mlincu objedinjuje habanero chilli, češnjak u prahu, sol, papar i dimljenu papriku, a Grinder je simplificirana verzija Grill ruba koja spaja habanero chilli i krupnu morsku sol. Od novih proizvoda tu su i chilli ekstrakt Extrakticin, Habanero chilli bademi i carolina reaper sušeni plod (najljuća papričica na svijetu) u novoj ambalaži,

Pratimo evoluciju Slavonskog zla od samih početaka i lijepo je vidjeti kako je nešto što je krenulo kao kućna radinost za vlastite potrebe u nepunih pet godina postalo jedan od najpropulzivnijih i najboljih tržišnih proizvođača u svojoj niši – ljutim dodatcima prehrani, i to sve uz svoj prepoznatljivi autoironični motto: Slavonsko zlo – najveći neprijatelj tvoje guzice!

Za razliku od primjerice craft beer scene koja je svoj vrhunac doživjela još prije korone i koja je od tada u opadanju (što se tiče broja prodavača, a ne kvalitete ponuđenog) u tržišnoj niši proizvođača ljutih dodataka hrani stalno se javljaju neki novi igrači, što scenu čini vrlo dinamičnom, a samim time je i teže konstantno biti pri vrhu.

Nakon kolaboracija sa braćom Đukić, Tomicom (BBQ umak) i Ivanom (Zlarissa) i nadalje su u kratkim vremenskim intervalima nastavili izbacivati nove i nove intrigante uratke. Svojevremeno su trenutnu nestašicu standardnih staklenih bočica na našem tržištu kompenzirali specijalnim Prodigy packom (Firestarter / Spitfire / Poison / Nasty) u ljekarskim bočicama, super fora je bio i njihov chilli gun powder, kao i Honey garlic bbq umak, itd, itd.

Pravu malu revoluciju su napravili sa svojim umakom za fiš paprikaš i čobanac Ljuta Margita koji je napravljen primarno za Čingi Lingi Čardu, a poslije se našao i u slobodnoj prodaji pod imenom Margita.

Sa Slavonskim zlo nikad dosadno, stoga će biti pravi gušt pratiti njihovu daljnju evoluciju, odnosno kreativno istraživanje novih dimenzija rafinirane ljutine u labosima Slavonskog zla, a ono što trenutno imaju u ponudi možete provjeriti na ovom linku.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *